Magamról

Körülbelül húsz éve dolgozok az oktatás és fejlesztés területén mind tréner és konzultáns vagy coach. Az Európai Unió külnböző részein dolgozom, a coaching mellett saját fejlesztésű programajaimat oktatom valamint tréningeket tartok különböző témákban. 1998 óta élek külföldön, főként az Egyesült Királyságban, Máltán, és Olaszországban.

Erősségemnek érzem az emberek életében bekövetkező változások elindításának támogatását. Általában olyanokkal dolgozom együtt, akik eljutottak arra a pontra az életük során, hogy jelentős változtatásokat szeretnének véghezvinni az életükben, és hajlandónak érzik magukat arra, hogy megtegyék azokat az első – gyakran félelmetes – lépéseket, amelyek átvezetnek az új életbe.

1999 és 2004 között az Insight nevű személyiségfejlesztő szervezetet támogattam Angliában, amelyből 2004-ben az Essence Foundation UK nőtt ki. 2004-2009 között létrehoztam a Magyarországi Esszencia Szervezetet és útjára inditottam a magyarországi szemináriumokat.

Szabadidőmben énekelek/zenélek és különféle művészeti alkotásokat hozok létre, amelyeket valamilyen formában felhasználok a coaching és tréneri munkáim során.

Bővebben az általam létrehozott termékekeről és programokról ezen a honlapon találsz információt.

Egyeni konzultációra itt tudsz bejelentkezni (KLIKK)