Magamról

Körülbelül húsz éve foglalkozom az oktatás és fejlesztés területén mind tréner és coach. Az Európai Unió külnböző részein dolgozom, saját fejlesztésű programajaimat oktatom valamint coaching tréningeket tartok különböző témákban.

Erősségemnek érzem az emberek életében bekövetkező változások elindítását. Általában olyanokkal dolgozom együtt, akik eljutottak oda az életük során, hogy jelentős változtatásokat szeretnének véghezvinni az életükben, és hajlandónak érzik magukat arra, hogy megtegyék azokat az első – gyakran félelmetes – lépéseket, amelyek átvezetnek az új életbe.

1999 és 2004 között az Insight nevű személyiségfejlesztő szervezetet támogattam, amelyből 2004-ben az Essence Foundation UK nőtt ki. 2004-2009 között létrehoztam a Magyarországi Esszencia Szervezetet és útjára inditottam a magyarországi szemináriumokat.

A Creative sELF Coaching során, én mint coach csupán útmutatást adok a kliemseiknek az önfelfedezés útvesztőjében, azonban az igazi munkát a kliensek maguk végzik azáltal, hogy arra inspirálják saját magukat, arra hogy a lehető legjobb önmagukká válhassanak.

Mint Oktatási Coach, abban támogatom mindazokat, akik gyerekekkel foglalkoznak, hogy a
Coaching Eszközök használatának segítségével, abban támogassák a gyerkeket és a fiatalokat, hogy olyan célokat jelöljenek ki és érjenek el önmaguk számára, amelyek örömet és megelégedettség érzetet adnak nekik.

Szabadidőmben énekelek/zenélek és különféle művészeti alkotásokat hozok létre, amelyeket valamilyen formában felhasználok a coaching és tréneri munkáim során.

Bővebben az általam létrehozott termékekeről és programokról az alábbi linkeken lehet angol nyelven olvasni:

Fostering Creativity

SnailFarm – The Snails

SnailFarm Creative Writing Project

Spirit’n Art

Educational Coaching Program

mosoly k