Sárkány quiz

Sárkány quiz megoldás

 

1. A következetlenség sárkánya – “Kövi”

A szokásaid és viselkedésed nincsenek összhangban a törekvéseiddel és céljaiddal. Kövi – picit megkövesedett, félt a változásoktól, biztonságosabbnak gondolja, ami van.

2. A túlterheltség és kényszeresség sárkánya – “Tuti”

Nem bízol magadban és a döntéseidben. Folyamatosan megkérdőjelezed magad, a gondolataidat, tetteidet. Tuti a múltban bízik, nehezen tudja elképzelni, hogy a jelenben élj és itt és most hozd meg a jó döntéseidet. Félt a tettektől, a kiszámíthatatlan lehetőségektől és attól, hogy esetleg elszállsz magadtól

3. A döntéshalogatás sárkánya – “Dino”

Ha nincs elég motivációd vagy bizalmad, ha félsz, akkor az évek alatt megtanulhattad, hogy amikor halogatsz, akkor mások vagy az idő, a sors, stb. dönt helyetted. Így nem a tied a felelősség a döntéseid és cselekedeteid miatt.

4. A szétszórtság sárkánya – “Szori”

Nehezen sikerül fókuszálnod egy témára, és a mostot élvezni. Mivel félt, hogy megállod e te a helyed a világban, és még nem is igen tudja, hogy mi lehetne belőled, ezért biztonságosabbnak látja, ha nem foglalkozol magaddal.

5. Az ellenállás sárkánya – “Eli”

Azt keresed, hogyan tudod a hibáidat megmagyarázni. Eli azért segít ellenállni a változásoknak, mert úgy gondolja, hogy így meg tud védeni az esetleges csalódásoktól.

6. A pénzes sárkány – “Peni”

Nem hiszel benne, hogy képes lehetsz olyan bőséget teremteni a magad számára, amire vágysz. Peni abban segít, hogy a könnyebb utat, a pénzre való hivatkozást választhasd és ne keseregj a dolgok és célok munkaigényén, ami a tied lehetne.

7. A megérdemlem? sárkánya – “Megi”

Nagyon szeretnél jobb lenni, mint amilyen vagy, mert padlón az önértékelésed. Megi szeretne motiválni, hogy lássad még mire vihetnéd, mennyit merhetnél… mert megérdemled